Sv: Re: Gjorde jag fel som inte la mig i?

Forum Övrigt Off Topic Gjorde jag fel som inte la mig i? Sv: Re: Gjorde jag fel som inte la mig i?

#97976
Martin Sigge
Deltagare

Ta nu inte detta som kritik, men jag hade nog sagt att ursäkta att jag lägger mig i, men det finns vissa generatorer som inte tål att gå utan last, och att det kanske är säkrast att lyssna med en bilelektriker först. Om den andra killen känner sig förolämpad av detta, men se’n inser att han gav ett mycket dåligt råd, kanske det hjälper honom att tidigarelägga den tidpunkt i livet när han tänker en extra gång innan han ger råd om saker han egentligen inte begriper sig på. (Ursäkta den långa meningen.) Det kanske kan bli lite pinsamt i ögonblicket, men på lång sikt är det nog det rätta. (Säger jag som inte var där och inte behövde ta ett snabbt beslut. Det är ju alltid lätt att vara efterklok.)

Låt nu inte detta störa din goda nattsömn, det är som det är, och generatorn har nog klarat sig ändå. Kanske dubbelkollade han med någon annan och blev avrådd. Hur som helst kan det aldrig vara Ditt fel om nu något gick snett.

Martin O

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng