Sv: Re: Grenrör: Sportsystem vs ”enkelblås”?

Forum Övrigt SSR Grenrör: Sportsystem vs ”enkelblås”? Sv: Re: Grenrör: Sportsystem vs ”enkelblås”?

#88902

Jag har inte provat byxröret ihop med sportsystemet, jag antar att det är Simons system som här avses. Men, jag tror att en viss entusiast här i Blekinge har gjort det. Han menade att det hade mycket stor betydelse hur långt avståndet är mellan början på grenrören (vid topp) och fram till den punkt där avgaserna förenas i byxröret. Minns jag rätt så ska detta avstånd vara 140 cm. Om detta mått stämmer så ska du märka en avsevärd skillnad i hur motorn svarar på gas. Jag kör själv med std B-röret och måttet där är ca 140 cm och jämfört med Simons-grenröret så är det mycket bra, lite fler hästkrafter men framför allt låter det väldigt mycket bättre
Om du kränger klubbens enkelblåsrör med tillhörande ”byxrör” så får du ju modda lite, se till att du behåller den långa ljuddämparen bara.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng