Sv: Re: Grupp H 66-74

Forum Övrigt SSR Grupp H 66-74 Sv: Re: Grupp H 66-74

#148520

jan van vurpa
Deltagare
hopo wrote:
hej
jag tycker att bilens år model merkar ingenting, om du har bilen som ser ut exact samma och bilens parts är klassad med period…

Från vad jag fick besked låååååååångt tilbaka i’86 när jag preppade min ’National klass’ 1815cc V4 för GpA, så har du rätt.
Fast bilen är en 69.
Jag ringde och snackade med Svenskbilsportförbundet, med Bengt-Erik Ström, Eric Waldenström hos ’Din Rallyboutique’ uppe i mörkaste Värmland och fick köpa en sats med dom ’stora blinkers’ o vinge bak som ni galningar i Finland tillverkade, och det var allt. GpA handling tillätt USA fronten så jag fick behålla det.

Så om det ser ut som en 80:a det duger.
Allt dessa var för att vi hade sista VM rally i December 86 o det skulle bli sista VM lopp innan homologeringen löppte ut så jag ville vara den siste, och var det!
(pinjongen spat up en kugg sent på andra dagen, och på tredje dagen blev det stopp på SS19. Ingen tårar, vi fick se sekundstriden mellan Kankunen och Alén för resten av rallyn.)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng