Sv: Re: h-cyl koppling

Forum Modellspecifika forum OG900 h-cyl koppling Sv: Re: h-cyl koppling

#191766
anderslindh
Deltagare

@longjohn61 wrote:

Tjenare köpte mig en ny huvud cyl till kopplingen härom dagen på tradera och visst var den ny men har nog legat på hyllan i ett antal år
och den är ju ihop satt med bromsvätska så ni gissar vad som händer då………….. ja visst rost 🙁 fick beställa en till denna gång på Saab.
Vart en läxa för min del, men man ska passa sig nog att köpa ”nya” broms eller kopplings detaljer som har legat länge dock stod inte detta in annonsen 😉

Mvh Nisse

Ser att det var du som vann den som jag också bjöd på, fast långt innan det blev det priset så jag är inte att skylla på priset i alla fall 😉 Men jag mailade och frågade på den annonsen och han sa att han köpt den i februari iår även om den såg lastgammal ut på förpackningen. Tyvärr hittar jag inte mailet nu.. :/ Fast han kanske köpte den av en annan som haft den på hyllan innan visserligen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng