Sv: Re: Har precis besiktat Saaben men…

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Har precis besiktat Saaben men… Sv: Re: Har precis besiktat Saaben men…

#28711

magnumr
Deltagare

På tal om rost…
Den mesta rosten har jag ju hunnit med att laga redan, när jag köpte bilen så var det rost i överkanten av båda hjulhusen bak, i framkanten på båda hjulhusen bak, det hade rostat igenom på tre ställen i golvet under bilen (den relativt plana ytan mellan hjulen). Och sen i bakkant av hjulhusen fram men det på vänster sida är nu lagat. Det som återstår är bakkant på höger hjulhus fram samt lappa i lite i plåten som skiljer hjulhusen från motorutrymmet, mest i framkant närmast blinkers och strålkastare men även bakom fjädringen och däromkring.
Sen har vi ju alla fyra skärmarna som är dåliga men jag har ju glasfiberskärmar, motorhuv och frontspoiler i glasfiber så eventuellt så bygger jag ihop mig en flipfront av dessa delar under semestern (om inte VW-bussen går före) skulle bara behöva en ”frontplåt” i glasfiber också. Sen har jag ju en ickerostig framända i alla fall.

Fick bromsvärde 0,7 på vänster bak så den vill jag nog byta i alla fall (1,0 på höger bak). Men somsagt, det borde ju gå att bara spänna wiren om det är som du säger. Är dessa trummor bökiga att få isär? Har en verkstadsmanual liggandes men i alla fall…?

Kom på att mina stötdämpare är inte roliga heller, eventuellt kanske man skulle byta dom också.

Men jag har fått ett tips om var man kan handla delar nu så jag tänkte ta tag i det i helgen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng