Sv: Re: Har precis besiktat Saaben men…

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Har precis besiktat Saaben men… Sv: Re: Har precis besiktat Saaben men…

#28712

magnumr
Deltagare

@phermansson wrote:

Vår webbshop har en del grejer, sen finns en lista med försäljare på http://www.saabklubben.se/sv/node/116?q=sv/node/115. Bromsrör kan tex Mekonomen tillverka. Sen skulle det väl inte skada med ett kompressionsprov och allmän översyn också.

Bromsrör tillverkar jag själv, eller ja inte själva röret men ja ni fattar… Har tillgång till både kopparrör och nipplar. Kompressionsprov låter inte som någon dum idé! Tack för tipset, bilen har ju faktiskt tappat några hästar, fick chansen att bänka han i våras nämligen!

@saabfjollen wrote:

Vilken snäll besikningsman må jag säga som satte bra att veta på rostiga bromsrör och torr spruckna bromsa slangar….. Så snälla är inte bilprovningen i Karlskrona.

Det är ju inte så att bromsrören är tunna som aluminiumfolie direkt, det finns rätt mycket material kvar även att de är ganska rejält rostiga på utsidan. Och bromsslangarna skulle nog hålla minst en säsong till skulle jag tro.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng