Sv: Re: Hjälp Koppla Strypventil/Intercooler samt laddtrycksmäta

Forum Modellspecifika forum OG900 Hjälp Koppla Strypventil/Intercooler samt laddtrycksmätare! Sv: Re: Hjälp Koppla Strypventil/Intercooler samt laddtrycksmäta

#197131
M.Broberg
Deltagare

@tusse92 wrote:

Testa koppla in laddtrycksmätaren. Drog + och – direkt ifrån batteriet (Fixar det senare när jag vet ladd stämmer)
Fick på tomgång mellan 0.4 till 0.5 i ladd , dock på – sidan på laddtrycksmätaren.
Samt när jag gasade åkte laddet upp till 0 på mätaren, vad har jag kopplat fel ?

inget!

en motor har undertryck när den inte har laddtryck, är inte konstigare än så. när du ger gas börjar turbon snurra och minskar/tar bort undertrycket och sen kommer laddtrycket.

Sen finns det alltid olika snygga sätt att koppla in laddtrycksmätaren. jag rekomenderar dig att sätta T-korset på slangen till tryckvakten så att du slipper dra extra vaccumslang in i kupén utan kan använda den som finns där.

ström tar du från.. nånstans. enklaste är väll att mygla på stereons kablage. annars är bästa att koppla in sig på instrumentbelysningen, men det har jag aldrig gjort så det vet jag inte helt 100 hur man gör bäst..

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng