Sv: Re: Hjälp med grenrör och generator till vår 95 tt 62 snälla

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Hjälp med grenrör och generator till vår 95 tt 62 snälla! Sv: Re: Hjälp med grenrör och generator till vår 95 tt 62 snälla

#45599
turboboss
Deltagare

Hej igen!

Två dagar kvar till resan… Startmotor löste sig med ett tillfälligt lån från 93an som står på gården, men om någon har en så är jag fortfarande intresserad, vi skall som sagt till Öland så finns den på vägen är det ett plus.

Grenrör blev jag helt plötsligt med två stycken, fick tag på ett nästgårds så det var snabbt fixat 🙂 och så kommer ett från tradera också inom kort… men det är säkert bra att ha i reserv.

Så var det generatorn… Vid en närmare syning så visar det sig att två metallbitar från den där som snurrar runt inne i generatorn har lossnat. Jag skulle kunna låna från 93an men slangarna från vattenpumpen sitter inte på rätt ställe. Är det olika vattenpumpar på dom? Är det någon som har förslag på vad som är smidigast:

Att ha hela paketet som det är och anpassa slangarna.

Att skruva isär dem och flytta över vattenpumpen från 95an till den hela generatorn.

Är det rent av någon som har en sån där grej liggande, tror att det heter generatorankare och har artikelnummer 78 09 77 5. Så kanske man kan renovera den så att 93an kan få till baka sin sedan.

Magnus

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng