Sv: Re: Hjälp önskas! ”Frysa” rostangrepp (nu med bilder)

Forum Modellspecifika forum OG900 Bromsa rostangrepp (med bilder) Sv: Re: Hjälp önskas! ”Frysa” rostangrepp (nu med bilder)

#186277
boss_time
Deltagare

Kan ju förklara varför jag inte kan göra ordentligt nu förresten, jag är hemma hos föräldrarna i sommar och har där lite garageplats så jag kan göra enkla grejer men min pappa är totalt bilointresserad så vi har mkt begränsad verktygsarsenal. Problemet är att jag om någon vecka flyttar tillbaka till Uppsala och min lilla studentlägenhet utan ens en enkel parkeringsruta, därför blir bilen avställd från 1:a september. Skulle gärna pyssla med bilen i vinter om jag bara kunde..

Det positiva är att jag via snälla kusiner får låna riktig garagehallsplats nästa sommar, de ska då lära mig svetsa och mer avancerad bilfix som jag inte vågar lära mig på egen hand. Gäller bara att få min bilkompis att överleva till dess!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng