Sv: Re: Hjälp. Sitter fast på Öland…

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Hjälp. Sitter fast på Öland… Sv: Re: Hjälp. Sitter fast på Öland…

#160779
enor
Deltagare

Hej Magnus! Tur att du tog dej hem till sist!

turboboss wrote:
under färd så får den helt plötsliga stopp och efter det så är den lite trög att få igång men det startar till sist.

Jag tippar på dålig bensinpump, eller gegga i bensinledningen.

turboboss wrote:
Jag band fast luftrenaren på förgasaren med en elkabel så att den skulle sitta bättre. Men den sitter fortfarande och glappar. Jag kan inte dra slangklämman så hårt att den sitter fast. Någon som vet om det skall vara en packning emellan?

Nej, ingen packning. Jag kommer ihåg att jag reagerade på att du hade en så märklig luftrenare i din bil… den liknade ingen jag sett förut. Trodde att det var för att din bil är en 95:a och därför har Zenith-förgasare istället för Solexen som sitter på 96:or … men det kanske helt enkelt är helt fel renare? En som inte ens har med Saab att göra rent utav?

turboboss wrote:
Avgasröret var nästa sak. Det trillade ju ner och hänger under bilen. Sitter fortfarande fast i främre ljuddämparen och bakre ljuddämparen men fästet på mitten av bilen är trasigt. Om någon har ett sådant så är jag spekulant!!!

Om röret i övrigt är helt så brukar jag ta vanligt hålband, som jag monterar med gummibuffertar av originaltyp.

/Magnus

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng