Sv: Re: Hjälp. Sitter fast på Öland…

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Hjälp. Sitter fast på Öland… Sv: Re: Hjälp. Sitter fast på Öland…

#161146
turboboss
Deltagare

Tack Magnus. Och kul att se dig igen!

Jo efter lite kollande så upptäckte jag att fjädern till choken hade lossnat från sitt fäste. Det löste startproblemen. Efter att ha lossat alla fästen till avgassystrmet nytt främre packningen och hängt upp allt igen så trodde jag att jag löst det. Men vid noggrannare efterforskning så upptäcktes att det faktiskt är en spricka på grenröret också… Synd jag inte tog med mig det från Öland 🙂 kanske inte är för sent ännu. Det går ju skicka.

Med en bil som gick finfint Och bara rök lite 🙂 så gav vi oss iväg igen. Nu mot Stockholm. Bilen gick så bra ända till Södertälje. Samma väder som en vecka tidigare i Kalmar. Dvs regnet bara öste ner. Samma symt på bilen. Dvs ingen ork och mycket svårstartad. Nu tittade jag in i fördelardosan. Och där var lite fukt. Men vad som verkade värre var att kolet i mitten gått av. Jag torkade ur den och testade med bara ett halvt kol. Och den startade fint och gick hyffsat. Vi tog oss till campingen.

Nu tänkte jag kolla med att bara byta kolet från en fördelare jag köpte på biltema till en 99a. Vet inte ännu om det funkar. Annars är jag även spekulant på ett fördelarlock till en tt då helst i stockholmsregionen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng