Sv: Re: Hög bränsleförbrukning

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Hög bränsleförbrukning Sv: Re: Hög bränsleförbrukning

#129083
goose
Deltagare

ok, men som sagt, ta och ge förgasaren en ordentlig genomgång eller bara prova en annan. Till saken hör ju också att v4:an inte är särskilt snål, det blir inte heller bättre med tiden.

Man hör då och då om folk som påstår sig köra sina v4:or på så lite som 0,6/mil. Min bruksbil (96 -77) drar väl omkring litern, jag har aldrig tänkt så mycket på det utan jag kör till det tar stopp bara, sen laga och kör igen. Jag kanske är dum men jag tror att man får räkna med en förbrukning på runt en liter i en gammal snefyra. Din förbrukning på 1,2-1,3 lät dock lite högt… Så någont galet är det nog.

Självklart kan man lägga ner en massa tid på att finställa allt och få ner förbrukningen till kanske 0,7-0,8. Jag vet inte för jag har aldrig försökt. Jag är så nöjd med att min bil bara går och går trots min något bristande vård..

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng