Sv: Re: Högerstyrd SAAB cab

Forum Övrigt Allmänt Högerstyrd SAAB cab Sv: Re: Högerstyrd SAAB cab

#105991
london
Deltagare
enor wrote:
Kaparn wrote:
Varför visar du annonser på en massa Oplar det vill väl ingen ha? Sista riktiga Caben tillverkades -93 och det såldes visst några få -94 men sen är det slut. Dom där är Ungefär lika sexiga som pölsa.

Hmmm Kaparn, du är förvirrande! Först berömmer du Londons 900 cab -98 och säger att den är definitivt värd att bygga om till vänsterstyrning, den är minsann ingen gammal postbil utan en riktig bil osv osv. Sedan tvärvänder du och säger att den är lika sexig som pölsa?

Jag tycker i alla fall ng900 cab är en mycket lyckad bil; definitivt snyggare än og900 cab som ser ”hemmasnickrad” ut. Suffletten liggande löst ovanpå bakluckan och sådär…

Hade jag inte redan haft en annan cab av tyskt fabrikat på tre bokstäver så skulle denna högerstyrda bil vara jätteintressant. Eller London, du kanske vill byta? *ler*…

Tyskt fabrikat… Tre bokstäver…. Aud?

Jag är iofs. intresserad av att byta, men jag är mest intresserad av en nyare Saab cab

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng