Sv: Re: Högtalarnackkuddar och vatteninsprutning till 99t

Forum Modellspecifika forum 90/99 Högtalarnackkuddar och vatteninsprutning till 99t Sv: Re: Högtalarnackkuddar och vatteninsprutning till 99t

#71952

tore thunqvist
Deltagare

Erik,

För länge sedan hade jag en av Saabs vatteninsprutningssatser liggande i kartong i många år innan jag sålde den vidare. Anledningen att den aldrig blev installerad var bl.a. att det behövs en del stor håltagning på tryck- och sugrör till turbon etc.

Därför blev det inte av och har du en ”orörd” original 99T så skulle jag istället rekommendera dig att försöka skaffa vatteninsprutningssatsen (inte lätt…) och ytterligare ett komplett 99T-drivpaket som du sedan installerar vatteninsprutningen på, eller kanske ett som redan har vatteninsprutningen installerad (möjligen kanske lättare eftersom det borde finnas en del gamla rallycross- & folkracemaskiner…).
Byt sedan hela paketet och ställ originalmotorn ”på pall”.

Det övriga som behöver göras i bilen går att montera bort utan att det syns (vattentank, indikeringslampa etc.) om du vill återbörda bilen till helt original.

Dessutom är det ju trevligt att ha en motor i reserv när den vatteninsprutade ”skjuter”…

Tore T.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng