Sv: Re: Hur fungerar nya Forumet?

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Hur fungerar nya Forumet? Sv: Re: Hur fungerar nya Forumet?

#40177
phermansson
Deltagare

Vårt kära forum har en funktion som kallas stilar. Dessa stilar styr hur forumet ser ut, vad som visas var och i vilken färg och så vidare. Det finns en standardstil som används av alla som inte har gjort ett aktivt val, men det går även att välja en annan stil för den som önskar. Detta gör man under ”Min profil/ Mina inställningar”, fliken inställningar. Inställningen heter ”Min stil” och som standard används en stil som heter ”ssk”.

Stilen SSK är inte perfekt, utrymme för förbättringar finns. Detta har jag nu jobbat lite med, men har valt att göra det under namnet ”sskv3”. Detta för att kunna testa lite innan den tas i skarp drift.
Alla kan välja den nya stilen om de vill, och jag tar gärna emot åsikter. Det är inga stora ändringar, mest lite småjusteringar här och där som bland annat minskar problemet med luft mellan inläggen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng