Sv: Re: Hur göra med balataremmarna med kapad fjäder?

Forum Övrigt Allmänt Hur göra med balataremmarna med kapad fjäder? Sv: Re: Hur göra med balataremmarna med kapad fjäder?

#137977
William
Deltagare

Jag satt och ”fintänkte” lite och blev lite orolig för, vi kan ta ett exempel.

Jag kör i en ganska stor rondell, så hastigheten kan hållas hyffsat hög. Om jag ökar hastigheten under sväng så bilen kränger mer kommer väl bakaxeln gå från att bägge hjulen hålls mot vägbanan hyffsat bra vinkel till att innerhjulets utfjädring plötsligt hindras varpå innerhjulet lyfter och andra hjulets vinkeln mot asfalten blir dålig. Jag får då kanske plötsligt? minskat grepp, får sladd och kör in en refug? Eller? 😉

Eller blir bilens krängning aldrig så ”allvarlig” att detta är något att oroa sig över? Såg på en annan bil där de sågat lite i fjädertallriken och spännt ner fjädern med en slangklämma. Är detta nåt som kan funka?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng