Sv: Re: Hur kan det bli så här???????

Forum Övrigt Off Topic Hur kan det bli så här??????? Sv: Re: Hur kan det bli så här???????

#33814

@cabmange wrote:

@Topponaut wrote:

– Släpp sargen och kom in i spelet igen Mange!

Riktig äkta kärlek ÄR og900 cabriolet, det kan ingen ta ifrån dig! :CE
Fortsätt att utveckla ditt förhållande med dessa bilar, det finns fortfarande många färgnyanser som du inte äger än. :ROLF

Krama varandra i trafiken.

Det är nog att jag har kastat in handuken över att ha alla kulörer, det är så att en liten firma alltid har tillverkat bilar som inte är enligt standard.

Jag nu missat den vita turbos:en för andra gången, hann inte med på en violett 94:à och har hittat en som är diplomatblå. Sedan heter de inte turbos 88-90 och då måste vi ha cherryröd odoardågrå, orange. Jag har kastat in handuken och skall börja med andra intressen, bilarna skickar jag till Polen, en som ville köpa alla av mig. Men hur gör man avslut med ”frugan” jag måste ta ett snack med en kompis som drog från hus och allt till en kvinna i fjollträsk, han sa upp sig rakt av från jobb som han haft i 20 år och drog. :CE

Kvinnor är nog lite underskattade ändå, de kan göra så det blit ett lyft i ens grisats vardag.

Mh

Får se om jag fattat detta rätt. Du tänker sälja alla bilar till Polen? Har du tröttnat på saabarna nu eller, tänk dig för så du inte gör något förhastat. Kan vara stört omöjligt att samla på sig det du lyckats med igen!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng