Sv: Re: Hur kan det bli så här???????

Forum Övrigt Off Topic Hur kan det bli så här??????? Sv: Re: Hur kan det bli så här???????

#33850
cabmange
Deltagare

@Christian Haugsöen wrote:

Får se om jag fattat detta rätt. Du tänker sälja alla bilar till Polen? Har du tröttnat på saabarna nu eller, tänk dig för så du inte gör något förhastat. Kan vara stört omöjligt att samla på sig det du lyckats med igen!

Eftersom jag fick en ide att köpa en cabbe i varje kulör så började jag, men det är barat att inse, nu har det dykt upp två stycken i färger som jag inte kunde tänka mig att de fanns i. Så att ha alla dessa har nu ingen mening, finns folk som har en cabbe som drömbil, och här sitter jag med typ 10 st TurboS. Det är bara att inse jag kan inte åka till england för typ 15k i resa varannan månad och köpa mig en bil, det blir jobbigt. Så jag funderar på att ha 1-2 st kvar och resten försvinner, jag behåller nog den i novablack och berylgrön.
Fick ett bra bud på de andra inkl min Mc gula -91:a med bricka 140.

Det är tillräckligt många bilar kvar ändå om jag går vidare med detta. Och fakturm är folk undrar vad man håller på med, får gliringar på jobbet över alla fordon. lika bra att försöka ha 4 hobbybilar i stället för 18, det är bättre i långa loppet.

//MH

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng