Sv: Re: Hur kan nåt så litet låta så mycket

Forum Övrigt SSR Hur kan nåt så litet låta så mycket Sv: Re: Hur kan nåt så litet låta så mycket

#127584

jean
Deltagare

Att retas kan vara roligt, men vi måste vara ödmjuka nog att inse att vår gammelbilshobby ju ständigt är ”hotad”, från alla möjliga håll och kanter, och en vacker (eller regnig) dag så kan det vara slutåkt med i synnerhet tvåtaktare som ju med handen på hjärtat är riktiga miljöbovar, de spyr ut lika mycket föroreningar som 50 moderna bilar nästan. Eller 25 åtminstone. Då tycker jag bara av det skälet att man ska vara lite ödmjuk. Att reta grannfriden med oväsen, det kan man göra på alla möjliga sätt, hörde nyss om en som till sist blivit stämd för oväsen i trädgården, han hade inte mindre än 46 (!) högtlare i trädgården där han spred sin musik på hög volym.

Så även om det är kul att dåna och bröla, så bör man ändå göra det på platser där det normalt sett är mer oväsen, som motorvägar, genomfartsleder m.m. Eller i skogen, men då retar man väl gallfeber på alla älgjägare, iallafall så här års.. 😉

Kör med förnuft!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng