Sv: Re: Hur kan nåt så litet låta så mycket

Forum Övrigt SSR Hur kan nåt så litet låta så mycket Sv: Re: Hur kan nåt så litet låta så mycket

#127590

stefan w
Deltagare
Mats A wrote:
Så… då har vi kapat den här tråden och styrt över diskussionen till nå’t helt annat…

Nej, det du beskriver är sant. Så här tänker jag, när man bruksar bilen kan man ha den tystare, sen när det är race, träff eller evenemang….

Sen är det även så här, och det tål tänka på och minnas. T.e.x. min bil nu eftersom jag ändå startat diskussionen, den låter inte mer än vissa choppers, Volvo F16, Scania V8or med raka rör, en del jänkare o.s.v. Det är betydligt fler tunga lastbilar än saabar som bullrar.

När jag hade en Volvo F12 skogsbil så byggde jag om och körde med rakt rör, efter 2 dagar var det inte fränt längre utan jobbigt, man hörde varken radio eller telefon.

Den som retar sig på buller bryr sig knappast i vad som orsakar bullret. Jag tror inte ett bullrande entusiastfordon skadar motorhobbyn så vansinnigt mycket mer än en bullrande F16. Det läggs i samma korg så att säga.

Obs, jag försvarar inte mitt buller nu, då hade jag inte startat tråden alls. Jag har allvarligt funderat över att vissa kan väsnas och det verkar vara ok medans andra inte ska låta alls.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng