Sv: Re: hur kul kan man ha med en saab som dragbil :)

Forum Övrigt Off Topic hur kul kan man ha med en saab som dragbil :) Sv: Re: hur kul kan man ha med en saab som dragbil :)

#151302
William
Deltagare

ääh hur kul är det att bli bogserad… jag nådde 50km/h med snowracer i skidbacken i Övik med bara gravitationskraften. haha tror inte jag skulle vilja åka fortare än så, den var en riktig best att hålla rak!

en annan skön grej var sommaren 2007 och clas ohlson hade rea på sånna där flytande ringar man drar efter båten, jag är ganska rutinerad båtförare, men orutinerad dragare av saker med båt. premiärturen med min flickvän i ringen började ganska snabbt, 20-25knop, men gick bra. sen har jag sett på tv att om man kör lite slalom så blir det ju roligt, så jag började köra slalom. första kurvan saktar ringen ju ner, men sen vid nästa sväng så får den ju en sån jävla fart i sidled som slutar med att Amanda separerar från ringen, blir luftburen en stund och kraschar. jävlar vad förbannad hon var 😉 och ingen annan har vågat åka ringen efter det…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng