Sv: Re: Hur många OG 900 Cab i Sverige?

Forum Modellspecifika forum OG900 Hur många OG 900 Cab i Sverige? Sv: Re: Hur många OG 900 Cab i Sverige?

#129302
henrikg wrote:
Magnus Gunnervik wrote:
Tackar för svaret! Skall bli spännande att se om någon annan kan verifiera siffran på ca 400…Det är ju inte särskilt många! Känns som att det är rätt beslut att försöka rädda vår vita -88. Den har gått långt och hårt trots att den är svensksåld och verkar ha varit privatägd! Över 25k mil och fruktansvärt rostig…se här:
http://www.garaget.org/?car=115567
Läste någonstans att priset 1988 var 248.000:- så du har ju helt rätt i att det var en rejält dyr bil vilket som sagt förklarar att så få av dem hamnade i Sverige.

OT
Grymt trevlig bild!! Tack för den! Vad hände med Saabcab-klubben?

Jädrar du mig, det var nog den rostigaste cab motorrummet jag sett! De flesta går ju bara som sommarbilar i bra väder 🙂 Kul projekt att rädda den, det gör du helt rätt i 🙂

Härlig bild Martin från färjan 🙂

/Henrik

Tack för uppmuntran!
Jo, jag har haft flera personer med stor saab-vana som påstår att det är det absolut rostigaste motorrum de har sett överhuvudtaget!
Tur att vi lyckats få tag i en helfräsch framdel!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng