Sv: Re: Hur pass törstig är en trimmad TT motor egentligen

Forum Övrigt SSR Hur pass törstig är en trimmad TT motor egentligen Sv: Re: Hur pass törstig är en trimmad TT motor egentligen

#126700
kalle .p
Deltagare

Andledningen att jag inte kör med choken är att den bara flödar över motorn i starten. Men visst är min bil mycket svår startad som alla mycket trimmade tvåtaktare. Startar man motorn kall så får man lätt hålla på i några minuter så att bränslet kommer in och runt över allt, först brukar den starta och gå på 1,2 cyl för att när alla bräna av stiften och sedan så går den på alla 3 cyl.

Har inte filar upp hålet vinkelen på spolportarna nästan något til det ända som är gjort där att att tagit bort gjut resterna, detta för att få motorn att gå lite på låga varv också inte bara max vara hela tiden.

Har ändå filat på spolportarna, fram för allt gjort vinkelen minder vass bakom kolven, där som den går över från rak till vinken ut mot spolports hålet. Sedan så har jag även filat böjran av spolporten som en tratt så att den kan få in mer bränsle i spolporten.

Skulle behöva en sportvev för att få min motor att få full verkan på den filningen som jag har nu, det är bara pengarna som saknas.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng