Sv: Re: Hur plockar jag ur bakrutan och fönstren bak hela??

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Hur plockar jag ur bakrutan och fönstren hela?+ Innertak? Sv: Re: Hur plockar jag ur bakrutan och fönstren bak hela??

#29625

Svårt att förklara i text. Men Jag gör ett försök; eg behövs nog bara två mejslar. Jag började i vänster nedre hörn med att lyfta runt listen och låsa den med en mejsel. Gjorde sedan samma sak i höger nedre hörn (behövs nog eg inte). Detta var det svåraste då listen inte riktigt ville.
Sedan tog Jag en lite större elektronikmejsel och började trycka listen över den lilla kanten från vänster till höger. Tryckte ca 5mm åt gången. Gjorde detta på hela nedre och hela sidorna, då hängde rutan i toppdelen av listen och var bara att dra ut rakt nedåt. Använde denna metod på alla rutor. Fram, sida och bak.

Hoppas att det är förståelig.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng