Sv: Re: Hur redovisar andra sektioner lokal försäljning?

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Hur redovisar andra sektioner lokal försäljning? Sv: Re: Hur redovisar andra sektioner lokal försäljning?

#56682

anders j
Deltagare

Hej Bengt!

Under årens lopp har det förekommit ett par olika varianter på denna redovisning för vår del här uppe i Norrland.
Under min tid som ordförande för norrlandssektionen så fick vi materiel från klubben som vi sålde och dessa pengar gick in i vår verksamhet som träffbidrag och jag redovisade detta i samband med varje årsslut så huvudklubbens kassör kunde se vad som hänt. Ungefär samtidigt som huvudklubben bytte kassör förra gången så gjordes detta system om och jag är ärligt talat tveksom till om det redovisats så mycket sedan dess. Jag tror mig veta att avredovisning gjordes första året efter kassörsbytet men var dessa handlingar tog vägen vet jag inte och sedan dess har vi gjort årliga bokslut där denna försäljning finns redovisad. Vi har dock inte upplevt att det funnits någon rutin hos huvudklubben för vidare handläggning så boksluten finns arkiverade hos oss tills någon visar intresse för dem.

Mitt förslag är att ni avvaktar tills vår nya ekonomifunktion har ”satt” sig och utarbetat en rutin för detta.

MVH

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng