Sv: Re: Hur ser ditt garage/verkstad ut???

Forum Övrigt Allmänt Hur ser ditt garage/verkstad ut??? Sv: Re: Hur ser ditt garage/verkstad ut???

#45059
vidar
Deltagare

Ångrar lite att jag inte var mer flitig när jag jobbade på fd. Jungmans i Malmö, hade nog gått att plocka ihop en fin pump av allt småskrot som låg i källaren.

Vårt garage är inte så mycket att skryta med, han som gjorde det var nog en sån där som bara förvarar bilen i garaget. Dessutom fullpackat med allt som inte får plats i huset just nu. Hade tänkt öppna upp innertaket för att lättare stuva undan saker på takbjälkarna men det är eternitplattor i taket så det får nog dröja lite tills jag kan tömma garaget helt. Har fått upp en lampa över motorrummet (Ateljé lyktan-armatur som låg i en skrotcontainer, gratis är gott) så det är iaf inte fullt så skumt i den änden. Ska flytta lysknappen också så man inte behöver gå längst in i hörnet för att tända.

När jag vantrivs och trängs så tänker jag på grabben här på forumet som visade bilder när han låg utomhus i en snödriva och svetsade rost. Skönt att tänka på…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng