Sv: Re: ** Hur skall SSK se ut i framtiden??? ** Inför Årsmötet

Forum Övrigt Allmänt ** Hur skall SSK se ut i framtiden??? ** Inför Årsmötet Sv: Re: ** Hur skall SSK se ut i framtiden??? ** Inför Årsmötet

#174440
Dicst
Deltagare

Jag tror inte att alternativet som förs fram i Bakrutan om försäljning är helt korrekt återgivet då det endast är en summering. Det finns för klubben passande arrangemang med en sådan lösning som naturligtvis ömsesidigt avtalas fram med en sådan part. Det kommer säkert att presenteras av initiativtagaren i sin rätta kontext på årsmötet.

Emul: En av anledningarna till varför man tidigare valt att ha Sonettklubb respektive Saabklubb har varit frågan kring hanteringen av reservdelarna. Sonettklubben sitter på mycket modellspecifika och men samtidigt vissa modellgemensamma åtråvärda delar som man inte ville riskera att de skulle skingras till vilka bilar som helst, utan att de skulle användas för sitt specifika ändamål, dvs rädda Sonetter. Tidigare fanns det väldigt lite insyn i just Saabklubbens reservdelshantering, vilket nu har åtgärdats under de senare åren av oss, men så som det har stormat kring vår klubbs reservdelshantering rent praktiskt och politiskt de sista åren har vi ju inte direkt visat oss mer lämpliga att hantera två klubbars verksamhet. Detta är fortfarande en av knäckfrågorna inbillar jag mig.
Det är upp till bevis här för oss alltså, även om det sakta går åt rätt håll…

/D
F.d styrelseledamot

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng