Sv: Re: ** Hur skall SSK se ut i framtiden??? ** Inför Årsmötet

Forum Övrigt Allmänt ** Hur skall SSK se ut i framtiden??? ** Inför Årsmötet Sv: Re: ** Hur skall SSK se ut i framtiden??? ** Inför Årsmötet

#62542
William
Deltagare

Jag var länge medlem i klubben innan jag hade en gammal Saab, jag utnyttjade inte ett jota mer än att jag läste Bakrutan och jag är nog inte ensam.

Det är nog bara de mest hårdnackade som dagligen besöker forum och sitter klistrade vid Saabklubben på Facebook. Ska man liks lägga all den tid det tar att skapa vår medlemstidning så känns det bara dumt att inte publicera den i tryckt form. Jag kan tänka mig att den del av våra medlemmar som har Bakrutan som huvudsakligt skäl för medlemskapet mer än väl bär upp tryckkostnaden.

Men om saker inte går ihop så måste klubben prioritera naturligtvis. Men man får noga se över vad medlemmarna vill ha. Själv lusläser jag Bakrutan varje nummer, medan jag tror jag köpt reservdelar vid två tillfällen på 15 år från klubben.

Ska en reservdelsförsäljning funka tror jag man måste börja sälja till även ickemedlemmar för att få tillräckligt underlag, samt göra en bra internationell sida så man kan sälja till världen över. Det har ju aldrig varit enklare att med några knapptryck köpa saker från asien eller USA, där man direkt kan se fraktkostnad och leveranstid. Saabdelar måste kunna spridas på detta sätt och få en ökad målgrupp.

/William

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng