Sv: Re: Hur skall vi behandla oseiösa säljare/köpare?

Forum Övrigt Allmänt Hur skall vi behandla oseiösa säljare/köpare? Sv: Re: Hur skall vi behandla oseiösa säljare/köpare?

#172096
Dicst
Deltagare
fuling wrote:
Skall det skrivas om sådant här i huvudtaget???
Och vad är en osäriös köpare/säljare?

Säkert bra att få fram, men tycker vi kan sk*ta i den typen av diskussioner på det här forumet överhuvudtaget!

Kommer bara att ta upp en massa plats, ork och tid för användarna och moderatorerna + att stämningen blir kass. Vem skulle kunna moderera en sån sak objektivt? Det är svårbedömt och det finns alltid flera uppfattningar om hur saker är/var/borde ha varit (vilket blev uppenbart direkt efter andra inlägget i den här tråden).
Det är lätt att det urartar och pajkastningscirkus har vi sett förut här i olika trådar. Är säljaren/köparen inte seriös kommer det fram ändå. Vill man kolla omdömen på kända försäljare kan man ju göra det på tex Tradera (bara man känner till deras alias). Fråga andra personer efter referenser isåfall.

Nej, det jag är mest intresserad av är info om en produkt som vem som helst kan köpa över disk är av undermålig kvalitet eller ej, typ ett visst typ av utbytesbromsok eller liknande.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng