Sv: Re: Huvudströmbrytare

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Huvudströmbrytare Sv: Re: Huvudströmbrytare

#70097
porsche944
Deltagare

Jag vet inte om II:an och III:an ser lika ut under inst.brädan, men på min III:a har jag monterat min på plåten som sitter innanför innerbelysningen, en trekantig sak. Pluskabeln passerar förbi ganska nära där, så det gick lätt att dra ny kabel ut till startmotorn därifrån.

Den syns definitivt inte där den sitter. Att montera den i bagaget vid batteriet tycker jag är helt förkastligt, för det första kan du inte bryta strömmen mens du sitter i bilen, för det andra blir det lätt ”besvärligt” om man skall lyfta på masonit skivan varje gång, vilket kanske resulterar i att bilen står där med spänning på.

Tänk även på att skall man bryta korrekt så skall man bryta generatorn med, annars stannar inte motorn när man bryter plusen, då går bilen med plus från generatorn, detta krävs vid historisk racing. Gör som Mats föreslog, köp en brytare av hög kvalitet.

MVH Michael

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng