Sv: Re: Hva er normal bremsevandring

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Hva er normal bremsevandring Sv: Re: Hva er normal bremsevandring

#60612
hubbe
Deltagare

Dicst:

Jag tycka att detta från Stefan var ett bra svar, som också passar fint här.

Re: ”Pryl” för att slippa blyersättningsmedel?
av Stefan » ons okt 16, 2013 9:38 am

Inlägg: 476
Blev medlem: tis maj 03, 2011 8:05 am
Ort: Torpshammar Rapportera detta inlägg Svara med citat En sån här diskussion blir ungefär som de som har åsikter om Lidl…………..de som är mest negativa och högljudda har oftast bildat sin uppfattning utan att ens varit där……..Visst har det funnits mycket humbug till bilar men vad jag förstår så handlar det inte om särskilt mycket pengar att prova så varför inte testa?

Dicst, och nu tillbaka till mitt 1963 bromssystem:
Min tanke var, när glykol är en alkohol och Triboron drivmedelsförstärkare är bor i en alkohol-lösning, så är det ingen fara att blanda. Jag vet också att etanol sänka bromsvätskas kokpunkten, men 0,1% ?. Om vi antar att bromssystemet innehåller 1l, så tillkommer bara 1ml. Men jag tror att jag fyllde ca 5-10 ml Triboron i bromsvätskan. I alla fall funka mitt 63a bromssystem bättre än för.

/Hubbe

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng