Sv: Re: I dag firar jag 30 år -med Saab..

Forum Övrigt Allmänt I dag firar jag 30 år -med Saab.. Sv: Re: I dag firar jag 30 år -med Saab..

#125713
stefan w
Deltagare
Mats Jonsson wrote:
Hem Igen. Motor ur. Vid 23.30-tiden var bilen ute ur garaget och man kunde åter deltaga bland stans motorburna ungdom.

Man hade nog en helt annan gnista då, min -70a satt jag ute under öppen himmel och svetsade en hel vår med en Nova 2-fas pinnsvets och OK 43.32 elektroder. Den var helt utrostad bak. Fram också men det märkte jag sen.. och under golvet.. :skull:
Allt jag gjorde, det gjorde jag under bar himmel sommar som vinter, det jobbigaste var ett kopplingsbyte i -25 grader och med sladdlampa. Bilen hade såklart slutsiffra 1 så den skulle ju besiktigas under kallaste vintern, med allt som det ju för med sig. 1996 byggde jag ett varmgarage av en gammal transformatorstation som jag fått och körde hem med timmerbilen det sista jag gjorde innan jag sålde den. En ny värld öppnade sig.

Konstigt det där, förr skruvade jag glatt i allt i alla väder, nu när förutsättningarna är goda känns det mesta motigt… jag har tänkt mer än en gång, vad f.. har jag hållit på med egentligen. Som tack idag så är rygg och nacke kassa så priset har varit högt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng