Sv: Re: Ideellt arbete – den mest otacksamma sysslan.

Forum Övrigt Off Topic Ideellt arbete – den mest otacksamma sysslan. Sv: Re: Ideellt arbete – den mest otacksamma sysslan.

#168586
Martin
Deltagare

Jag sitter ordförande i en sportklubb ”på bygden”.
Avgränsade uppgifter som inte lastar ned de frivilliga för mycket är viktigt. Men det måste balanseras mot att inte sprida vissa uppgifter på för många led.

En av de första åtgärderna när jag tillträdde var att försöka rensa så mycket som möjligt bland alla uppdrag som underförstått hängde ihop med vissa styrelseposter och som skickade signaler om att ett styrelseuppdrag var mer eller mindre ett livstidslångt heltidsarbete. Nu verkar faktiskt det som att den negativa trenden vänt och att det nu finns flera kandidater till styrelseuppdrag. Att arbeta fram tydliga mål och visioner och kommunicera dem är också värdefullt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng