Sv: Re: In med 92´an i verkstan

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 92 -56 (In i garaget och fixas) Sv: Re: In med 92´an i verkstan

#105617
hotrodder
Deltagare
Per-Erik wrote:
jojo, snabbt o snyggt! Jag hade en 92:a från -54 i tre år o det hände mindre med den under hela den tiden än vad du fick gjort på en kväll – man är klart imponerad! Hur snart har du tänkt dig att den ska vara körklar?

Ehum.. den är körklar 😀 Skämt å sido, tanken är jag skall besikta in den i sommar men det blir inte hela programet med lack, klädsel osv. Skall ordna rosten och där jag fixar blir det 100% så man slipper riva i det igen. Gillar tanken med ett blekt patinerat yttre men bling bling under ytan. Hellstrokers tankegångar tilltalar mej och skall man köra hela kitet med lack, klädsel, krom etc. så drar slantarna iväg så ini h*vete. Pengar du aldrig får igen + han e så mycket ballare -läs uppseendeväckande- men ett slitet yttre men fräch inre. I övrig är den så pass okey i många delar så en allmän uppfrächning räcker långt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng