Sv: Re: In med 92´an i verkstan

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 92 -56 (In i garaget och fixas) Sv: Re: In med 92´an i verkstan

#105449
hotrodder
Deltagare

Update:
Så.. inte blivit så mycket gjort pga. allt annat man skall hinna med men, lite ny plåt har jag petat dit..


Ny plåt isvetsad där hålen för extravärmepaketets slangar + divere annat var upptaget.


Batterihyllan var ju kass i ena hörnet så den nytillverkas. Dessutom var ett extra hål upptaget för en ”sprutavärmepåpassagerarensfötter” monterad från en annan 92´a… RENSAS!!


Nytillverkning av batterihylla.
Då det rinner ”hotrodblod” i mej så är jag som många förstår definitivt ingen orginalfantast. Visst uppskattar jag även orginalbilar men.. & Volt elsystem känns tämligen pase´ och uppdatering från 6V till 12V var planerad redan innan hämtning. Då det dessutom är uppenbara svårigheter att få ett normalt (läs mindre dyra) 12 Volts batteri att ta plats i orginallådan så är det bara fördelar med en helt ny. Batterihyllan görs bra prexis efter orginalutförande förutom.. Den blir ca. 3 centimeter bredare. Alltså så mycket som behövs för att ett vettigt batteri skall få plats.


Jaha… montering av den nya batterihyllan.


Blankt å fint.. har även lagt igen diverse hål efter en vindrutespolningsanläggning där det satt tre.. jag upprepar TRE! dubbelmunstycken iborrade i luftintaget nedanför vindrutan. Inte annat säga att Allan var lite inovativ där för tre munstycken sitter det även på min 9-5´a 😉

Fortfarande INGEN som kan svara på grönfärgen och vad den har för kod i dag??

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng