Sv: Re: In med 92´an i verkstan

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 92 -56 (In i garaget och fixas) Sv: Re: In med 92´an i verkstan

#105724
hotrodder
Deltagare

Update:

Tackar igen för alla goda ord och visst lägger jag mycket tid på mina bilar. Till alla som undrar.. Jorå! jag har ett socialt liv fattas bara annat men denna iver är möjligt då jag har verkstan 20 meter från mitt hus. Då jag dessutom har jobbat mer eller mindre proffersionellt med renovering av entuiastbilar så har åren lärt mej en trix knep och lösningar som kanske för många andra skulle ta mycket längre tid.
Well! dagens jobb:


Plockat bort: bakre motorfäste, kopplingsmekanik, huvudbromcylinder, gasstag mm. + skrapat bort mer skit och rengjort grundligare


Höger sidas hjulhus är som sagt var bättre men det hindrar ju inte två ”elaka” bultar precis som på andra sidan vägrade lossna. Jodå *morr* inga döda tinga ska bestämma över mej så dessa kapades brutalt av under skärmen för att senare -läs idag- När bättre plats finns svetsa på en mutter och *hahahaha* loss med dom bara.
Fanns även lite rost här men en plåtremsa senare så var även den väck.


Klart! och testat med nya bultar.


Plåten under kylarvägg-fästet var dåligt även här…


och givetvis även balken till stötämparen.


Avslutade kvällen med att slipa ner det värsta även på detta hjulhus så nu närmar sej ”halvtid” med stormsteg

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng