Sv: Re: In med 92´an i verkstan

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 92 -56 (In i garaget och fixas) Sv: Re: In med 92´an i verkstan

#106424
hotrodder
Deltagare

Update!!

Pysslat på lite grand under helgen, är ju annat som skall hinnas med oxå men har i alla fall renoverat och monterat ihop framvagnen på bägge sidor…


Drivaxel, bromsköld och hjulspindel klar för ihopmontering.


Givetvis så var bromsrören mellan hjulcylindrarna dåliga på bägge sidor så det var bara att tillverka nya.


Så smutt!! Injusterade/bytta spindeleder, Nya tätningar, nya lager, nya bromsar, nya rör, nya slangar… nytt nytt nytt!!! Alla fettnipplar är smorda och det är ett antal *ler* och det enda som återstår på framvagnen nu är luftning av bromsarna.


Ja ingen montering utan att få riva dän nåt annat. Rensade ur kvarvarande kablar och detaljer som skall bort under instrumentbrädan.


De här ni boys and girls i den yngre generationen, har ni sett 92´ans kör riktnings visare…
Hur jäkla fräna är inte dessa då, skall definitivt vara kvar och skall moddas om till 12Volt. Lite hotrodding blir det nog oxå så lampan inne i pilen inte bara lyser utan kopplar den äver ett blinkrelä så den blir lite lättare att upptäcka. Känns inte sådär himla trafiksäkert egentligen med pilar eftersom en modern bilist knappt sett dessa på bild. BEVARAS å det bestämdaste!!


Åsså var det då lucköppning… Kunde inte hålla mej längre utan var bara tvungen att se vad som dolde sej under dom popnitade plåtarna i golvet. ”lagningen” är omsorgsfullt gjord *hmmm nåja?* Med dubbla aluminiumplåtar. En på var sida om golvet, massor med popnit och burkar med underedsmassa kladdat över alltihop under bilen (slätt å fint)


Ahhh!! mindre dåligt än väntat å det här är kul.. ja det är inget skämt, ser riktigt fram emot att få sätta kapen å svetsen i detta…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng