Sv: Re: Inget ”surrljud” när jag vrider på nyckeln 900 t8.

Forum Modellspecifika forum OG900 Inget "surrljud" när jag vrider på nyckeln 900 t8. Sv: Re: Inget ”surrljud” när jag vrider på nyckeln 900 t8.

#181067

granberg
Deltagare

Det finns ingen ABS på bilen. 900 T8 Special – 1989.

Om jag lossar på bränsleledningarna till tex kallstartsventilen när den har stått ett längre tag så är det inget bränsletryck där.
Är den däremot nykörd så sprutar det bensin när jag lossar bränsleanslutningen.

Har testat bränslepumpen och den gav ca 1 liter bensin på 20 sekunder. Ska ge minst 1 liter bensin på 30 sekunder enligt haynes.

Har även testat med två olika bränslerelän och det blir på samma sätt. Men båda kan ju vara dåliga.

Enligt saab ska bränsleackumulatorn inte ha något med bränsletrycket att göra. Den tar emot tryckstötar från bränslepumpen så bränsletrycket blir jämt.

Hissade upp bilen och såg däremot att Bränsleackumlatorn hade glidit ut från fästet men den verkar inte alls rostig eller så.

Enda som jag kommer på att det kan vara fel på är backventilen till bränslepumpen men den fungerade iaf när jag blåste tryckluft genom den.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng