Sv: Re: Innertak

Forum Modellspecifika forum OG900 Innertak Sv: Re: Innertak

#187872
peter
Deltagare

@Esak wrote:

Snyggt där plankan!

Har själv just gjort denna operation på min trubb. Körde på svart alcantara för utseendets skull, snuskigt snyggt måste jag säga. Däremot är ett tips till er övriga som ska göra denna manöver att välja ett tyg som tillåter åtminstone en viss stretch. Därtill är det mycket lättare att göra ett tak utan taklucka då man slipper välvningen i bakkant och kanterna vid sidorna.

Vad man väljer för tyg må vara individuellt, tex tyckte de som innan mig ägde min förra 99:a att ett komönstrat, svartvitt tyg var det bästa alternativet! 😯

Hur som, ett hängfritt tak gör mycket för känslan, så sätt igång att klä om nu ni övriga. 🙂

Ingen bild på alcantaratyget?:) Fattar jag dig rätt om det va jobbigt i ”groparna”?

Ja jag håller med, ett tak med taklucka är bra mycket svårare. Brukar va precis att man lyckast få runt det bak i ”baljan” Man får inte tänja tyget för hårt heller för då kan man få problem senare att spänningarna kan framkalla ett nytt släpp på tyget.

Håller på med ett tak till brukshinken nu, blir biltemas svarta högtalartyg 😎 Billigt är d iaf:)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng