Sv: Re: Insprutning&avgasystem

Forum Övrigt SSR Insprutning&avgasystem Sv: Re: Insprutning&avgasystem

#80720

Citat::


Ursprungligen postat av Tom Ringström:
[qb]Tjena!
Någon som vet om det är svårt att montera bränsle insprutning på en v4, för att sedan montera en turbo från en 900 så jag undrar om 900:ans bränsle insprutning går att anpassa till v4.

Jag skulle ochså vilja veta hur man kan bygga ett avgasystem som ger så mycket effekt som möjligt då jag inte kan tänka mig att orginal systemet är så jätte bra.

Tack för svar![/qb]


Det går säkert. Det luriga är att plocka ur elen ur saaben, har gjort det några gånger och det är ett jädrans klippande. Jag brukar ta och montera bort allt onödigt och klippa bort det ur kabelstammen kvar finns sedan det viktigaste.

Jag vet inte säkert om det kommer att stämma mot v4ans motor men funkar kommer det att göra.
Sedan måste du även sänka kompet, det enklast om du inte ska ha så mycket effekt är att fräsa av kolvarna en mm, och att öppna upp förbrännings rummet.
Om du ska göra det enkelt för dig ring till GIK och kolla vilka turbos som dom kan koltäta, köp en sån turbo, och åk till nån skrot och köp en strombergare, fila lite på nålen sen är det bara att montera förgasaren före turbon. Kom ihåg att du måste ha så kort insug som möljigt. Tror faktiskt att det i princip är möljigt att ställa turbon på insuget, då slipper du montera förvärming på insugnings röret.
Det är mycket jobb men är garanterat billigare än sugtrimning.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng