Sv: Re: Inställd besiktning för 5:e gången

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Inställd besiktning för 5:e gången Sv: Re: Inställd besiktning för 5:e gången

#141438
aussielars
Deltagare

Hmm jag håller med om att du kanske har fått skit i tanken. Kanske inte rost flagor men kanske något annat. Var tanken ny installerad när det hände? Det behövs inte mycket för att blockera bränsle ledningarna. För ungefär 10 år sen hade jag en FJ62 Toyota Landcruiser. Den stannade när som helst. Ibland startade den direkt. Men jag kunde också få vänta 5-10 minuter. Efter 3 veckors start och stop kollade jag bensin filtret. Jag hittade svarta gummibitar i filtret. Jag tror att jag bytte 5 filter innan allt var OK.
Det var mitt eget fel. Bensinen i gräsklipparen tog slut när jag klippte gräsmattan och jag var för lat att gå 200 meter till macken. Så jag delade en gammal oxy/acetylene slang och sög ut ett par liter ur tanken och lämnade 1 gram av gummi i tanken :crying:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng