Sv: Re: Inställning dubbelförgasare

Forum Modellspecifika forum 90/99 Inställning dubbelförgasare Sv: Re: Inställning dubbelförgasare

#126859
grinolle
Deltagare

Jag vet inte hur många verkstäder det finns som idag har kunskap att jobba med dubbelförgasare, men kunskapen kanske finns där?

Själv hade jag en Amazon med en kraftigt trimmad B20 och dubbla SU-förgasare innan jag köpte min 99:a. För att få hjälp med den (de behövde ombestyckas för att klara av trimmet ställas in och synkas) så vände jag mig till Förgasarteknik i Söderköping: http://www.forgasarteknik.se/

Eftersom det var en såpass kraftigt trimmad motor i Amazonen så gick det åt lite extra arbete, inte bara att bestycka om och köra, utan han fick testa lite. Därför gick hela kalaset på 1500:- inklusive material och arbete, vilket jag tycker var mycket rimligt eftersom jag vet att han höll på ett antal timmar.
Jag blev mycket nöjd med jobbet som utfördes. Innebär inte att jag säger att andra inte klarar av det på närmare håll (du är ju Örebroare du med), men hittar du ingen på närmre håll så kan du med förtroende vända dig till Förgasarteknik.

Anders Olsson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng