Sv: Re: Inställning dubbelförgasare

Forum Modellspecifika forum 90/99 Inställning dubbelförgasare Sv: Re: Inställning dubbelförgasare

#126862
grinolle
Deltagare

Ennefors känner jag igen, men jag kommer inte på varför?
Själv dök jag på en liten verkstad ute i Mosås när det gäller SAAB-mek (för att eventuellt få hjälp med justering av min automatlåda), genom tips från bekantas bekanta. Visade sig att det var grabbar som mekat tonvis med SAAB som Folkracebilar, men som väl gillade dem som vanliga bilar också. Roligt att när man rullar in på gårdsplan med en gammal 99:a mötas av 4 killar som med intresse och glädje spanar in åket. De andra verkstäder jag besökt innan har mest tittat på bilen som om den var nåt katten släpat in!

Jag tänkte inte på det när jag skrev om Förgasarteknik förut, men jag talade med den här vekstan i Örebro om justering av dubbelfuggarna i min 99.a Super också, och det skulle inte vara några problem.

Jag vet faktiskt inte vad verkstan heter, men ägaren heter Krister Gustavsson, och jag kan guida dig dit om du vill få kontakt med han eller så fick jag hans tel.nr. PM:a mig om du vill kontakta honom.

Anders Olsson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng