Sv: Re: Insug-Weber

Forum Övrigt SSR Insug-Weber Sv: Re: Insug-Weber

#120420
stefan
Deltagare

jag är av den åsikten att om man inte kan ett dyft om portning så är det bättre att leja någon som kan…………att bara förstora planlöst ger sällan de resultat man fantiserar om och många gånger kan ett modernt ventiljobb med korrekta vinklar och tillputsning ge mer effekt än att sitta och förstora kanaler på egen hand.
En engelsk tidning gjorde för många år sen ett test på ”Steg1” toppar till Opel/Vauxhall 1600 och dessa köptes in från olika trimmarfirmor. Den topp som gav mest effekt var faktiskt den som var minst bearbetad………
Som tidigare nämnts i andra trådar så är mycket av dessa råd och rön från 70-80 tal blasse idag och då var det populärt med stora hål men idag finns en helt annan kunskap gällande flöde och hur kanaler ska vara utformade för att ge korrekta strömningsegenskaper för just din motor.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng