Sv: Re: IntSaab 2009 Holland

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter IntSaab 2009 Holland Sv: Re: IntSaab 2009 Holland

#143300
brandchefen
Deltagare

Hej

Tänker här forsätta de inlägg på denna sida som handlar om att resa utomlands vad man bör tänka på , ta med sig, karavankörning o.s.v.

Som jag tidigare nämnt tar jag aldrig med mig reservdelar då det aldrig är just dom som går sönder jag tagit med , men en verktygsväska med ficklampa, buntband, silvertejp, hyllsnycklar, bits , skruvmejslar, hammare, tänger, handskar är bra att har. Förmodligen har jag glömt några vitala verktyg. Bogserlina och startkablar ingår väl i allas . utrustning

För att ta reda på olika länders trafikregler googlar du in dig på respektive lands information.

För karavan körning krävs olika saker beroende på antalet deltagare, men generellt är att planering, gott omdömme, omtanke och solidaritet krävs. Ni som inte vet vad omtanke och solidaritet är för något får slå upp det i en ordlista. Utrustning för karavankörning är mobiltelefon och tillhörande laddare, telefonlista över deltagarna , gärna GPS och aktuell kartbok.
Regler för karavankörning kan vara föjande : Dela iförväg in resenärerna i smågrupper, bestäm vem som kör först och sist, håll den ordningen hela tiden, kör inte snabbare än att den lågsammaste bilen kan hänga med, det handlar ju inte om fortkörning utan alla ska kunna njuta av resan. Undvik motorvägar i den mån det går, det är inte speciellt kul att ligga under 100 knyck i nere i Europa . Vid regn och efter regn är det en konstant regndimma som ligger över motorvägarna.
En annan bra anledning att undvika motorvägar är att det är dyrt att fika/äta vid dessa på rastställena.

Just nu kommer jag inte på fler tips, men alla får gärna komplettera.

Lycka Till och Njut av Er Semester !!!

Ulf Stensson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng