Sv: Re: Ja jäklar vad Saab 95:or!!!

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Ja jäklar vad Saab 95:or!!! Sv: Re: Ja jäklar vad Saab 95:or!!!

#105894

Per-Erik
Deltagare

He he, kul att se att andra har liknande tankar. Min fru o mina kompisar brukar huka sig i bilen när vi kör förbi en fin gammal saab, för de vet att nu så stannar vi. Jag brukar hoppa ut o gå fram till bilen o kolla… oftast kommer någon ut o pratar, annars har det hänt att jag gått upp till dörren o ringt på. Jag har träffat många trevliga människor under åren på det sättet. Säga vad man vill om oss svenskar, men vi pratar gärna om våra gamla saabar!

För ett par år sedan såg jag en röd 96:a från 1968 utanför ICA i Åstorp o i den satt ett äldre par. De hade precis svängt in på parkeringen o hade inte hunnit ur bilen än. Jag gick fram o började prata med mannen 🙂 Hans fru satt först kvar i bilen med ett något skrämt uttryck i ansiktet, men när hon insåg att jag inte var där för att råna dem utan bara ville prata saab så sken hon upp o började prata hon med… Nu vinkar de glatt när jag ser dem puttra runt i byn!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng