Sv: Re: Jag lider när fina bilar råkar illa ut!

Forum Övrigt Off Topic Jag lider när fina bilar råkar illa ut! Sv: Re: Jag lider när fina bilar råkar illa ut!

#100812
stefan w
Deltagare

Följande hände mig i början av min körkortskarriär. Jag hade just fått överta mina föräldrars V4-70. Min kusin hade en Volvo 142 -73 som var rätt fin. Vi hade varit och raggat runt på stan, burnat, skjutsat tjejer 😎 runt runt o.s.v. klockan var ca 0300 på morgonen när vi beslöt att bege oss hemåt. Kl 0800 på morgonen skulle vi vara markörer på en hemvärnsstridsskjutning, far var hemvärnchef i regionen så det var svårt att komma undan uppdraget.
Kusin skjutsade hem några tjejer och jag väntade in honnom efter vägen. När han sen kom satte vi upp bra tempo och höll det tills en grävling kom upp på vägen. Kusin tvärnitade givetvis men av nån anledning så missade jag det och brännde rätt in i bakpartiet på hans bil. Allt blev som ett inferno av ånga och rök. Ljudet av smällen kommer jag aldrig att glömma. Inte heller den snopenhet 😮 som jag kände sekunderna efter.
Min V4 var okörbar men gick att bogsera, ratten var knäckt, höger halva av fronten var jäms med framhjulet. Volvon var skrot fram till vänster bakdörr, bilen gick knappt för avgassystemet var ihopstukat, ryggstödet på förarplatsen hade vikit sig och låg mot baksätet.

Vi var oskadda men bleka!!

Min V4 reparerade jag genom att byta massor av grejor och plåt, jag har den fortfarande kvar fast det är 25 år sedan nu.

Volvon skrotades. Ramsned.

Jag kommer aldrig att glömma känslan när jag fattade att jag gjort 2 fina bilar till vrak :cry:.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng