Sv: Re: Kaross byte eller inte.

Forum Modellspecifika forum OG900 Kaross byte eller inte. Sv: Re: Kaross byte eller inte.

#166760
porsche944
Deltagare

För några år sedan så körde vi en budget renovering på min sons 900 Aero. Inköp av bil 2000 kr ex alufälgar.

Med facit i hand så tyckte jag att den var för dålig för att lägga ner tid på, men sonens ha begär på en Aero som första bil innan körkortet var stort. Just då hade jag tydligen ganska mycket fritid eftersom vi drog igång projektet.

Det blev mkt rostlagning, inredning från en 92:a 900 Aero S, nya alu, motorn fick en rejäl genomgång med ny kamkedja mm, ny lack och en helt ny ac anläggning. Beg dörrar huv och baklucka införskaffades från skroten.

Däremot lyftes inte motorn ur så motorrummet blev aldrig lackerat.

Lite bilder som visar hur det var och hur det blev. Ganska så bra i slutändan och jag har för mig att kostnaden stannade på 18000 kr inkl inköp. Dock fanns det mkt nytt i gömmorna och allt jobb gjordes själv ex lack.

Och så slutresultatet, stora vingen bak samt hagelbössan.

Den andra sonen körde även han aero, en tidig bil som det tillverkades endast 2 st av med samma spec. Bilderna visar före och efter.

Inget ont som inte har något gott med sig, hans bil fick donera inredningen med mocca inlägg och elstolar till lillebrors 87:a.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng