Sv: Re: Koenigsegg köper INTE Saab!!

Forum Övrigt Allmänt Koenigsegg köper INTE Saab!! Sv: Re: Koenigsegg köper INTE Saab!!

#149612
turbocab
Deltagare

Precis, man får inte röra ihop grejorna. Att en Kinesisk firma köper gamla modeller för fortsatt produktion är inte något nytt alls. Egentligen är det ju en lysande ide. Saab hade aldrig tänkt tillverka gamla 9-3 och 9-5 igen, de innehåller mkt gammal teknike. Nu fick dom 1,4 miljarder för verktygen i en deal med Kina. Där ser jag inga jätteproblem, västvärlden säljer beprövad men något gammal teknik till andra länder. Finns ju massa tillverkare som gör likadant.

Nu hoppas vi då att Spyker får köpa Saab, den moderna delen så att säga. Enligt GP så har dom fram till Nyår att komma överens, sen är det spiken i kistan. Sen tror jag inte Spyker har så mkt att tillföra alls, annat än rena pengar. I princip så blir väl Saab då ryskt om jag förstår? Pengarna kommer ju från Ryska ägaren bla… Det blir ju spännande, undrar hur stort hjärta den killen har för en svensk bilfabrik….

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng