Sv: Re: kokill låda 99 för bruk 900. bygga från wire – hyd

Forum Modellspecifika forum 90/99 kokill låda 99 för bruk 900. bygga från wire – hyd Sv: Re: kokill låda 99 för bruk 900. bygga från wire – hyd

#165869
viggen959
Deltagare

Hej vinkel4 jo så har jag fattat det, dom jag har prattat med så skall det bara vara o plocka isär o bullta dit ett kjedjehus, men jag kan ju oxå ha fel”S” ja kokill gjutna lådor fans väl även på 99 turbo och i vissafall og900 turbo, Mr.C jo det sitter 3 st ribbor på tvärren i sumpen har jag för mig o kokillgjutna lådor är alltid mycke mer silverfärgade,än andra, själv har jag kört mycke og900 både trimmat (hårt) och orgnial, har alltid haft standard låda,det jag har haft är ett riktigt stållock på gavlen, sätter man dit det så har man en låda man klarar sig långt med, blir ju att lådan vrider sig om man har orginal alu lock, o där av så spricker dom, allt handla ju om o gasa med huvudet på en og900 med pulver i, finns vissa 5 växlade lådor som är kokillgjutna, men dom är inte lätta o hitta, vad jag har förståt, men det bästa är ju o ringa växellådsjörgen han kan ju detta området på sina 5 fingrar.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng